Велики подвиг младих Лајковчана

Српска радикална странка у Лајковцу оборила је све рекорде по броју нових младих чланова. За само два месеца у странку се учланило више од 100 младих људи. У граду у коме ниједна странка нема подмладак, радикали свакодневно издају нове приступнице.

Млади верују Српској радикалној странци, јер је то једина патриотска странка која се залаже за очување територијалног интегритета и суверенитета земље, која може да обезбеди бољи живот за своје грађане и да гарантује слободу сваког човека. Омладинци у странци виде прилику да од старијих колега уче како се постаје патриота и бољи човек и како се ради за своју земљу – каже Александар Марковић, председник Омладине и потпредседник општинског одбора СРС у Лајковцу.

Док друге странке настоје да омладину привуку празним обећањима и европском фатаморганом, Српска радикална странка им нуди конкретан програм, утемељен на српској традицији, части, поштењу, раду... Млади кажу да управо из тог разлога Српска радикална странка може да им стварно обезбеди бољу и сигурнију будућност.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ