Писмо др Војислава Шешеља

Браћо Срби и сестре Српкиње,
Поштовани грађани Косовске Митровице,

У општини Косовска Митровица, 30. маја одржаће се ванредни локални избори. Ви сте на последњим изборима, као и много пута до сада, указали велико поверење Српској радикалној странци и захваљујући вашој подршци српски радикали су вршили власт у Косовској Митровици, као, уосталом и у већини општина на Косову и Метохији. И нигде се нисмо обрукали. Подметали су нам ногу на сваком кораку и на крају формирањем привременог органа омели нас да, поштујући вашу вољу, испунимо своја предизборна обећања. То ћемо урадити ако нам поново укажете поверење.

Ви и ја се најбоље разумемо. И ви и ја смо у вишегодишњем заточеништву. Ја у хашком казамату, а ви у сопственој држави. У држави која очигледно није свесна да сте ви буквално на бранику отаџбине, свакодневно суочени са терором  шиптарских терориста и представника западних сила оличених у Еулексу, чије је инсталирање на Косову и Метохији подржао режим у Београду. У таквим околностима потребна вам је поштена и одговорна локална власт. Уверен сам да ћете у листи Српске радикалне странке препознати људе којима ћете указати поверење на овим изборима, а ја вам гарантујем да ће они спровођењем програма Српске радикалне странке у Косовској Митровици оправдати ваше поверење.

Приоритети Српске радикалне странке су да се на легалан начин омогући инвестирање у вашу општину, да се створи повољан амбијент за развој малих и средњих предузећа и отварање нових радних места. Ми знамо да је то једини начин да ви опстанете и да и даље пркосно и херојски доказујете западним силама да је Косово и Метохија саставни део Србије.

Ако нам укажете поверење, учинићемо све да побољшамо положај деце и омладине, ученика и студената, радника, сељака, пензионера и инвалида, посебно ратних војних инвалида који су се у последњим отаџбинским ратовима храбро борили за слободу српског народа. Помагаћемо социјално најугроженијим грађанима. Средствима намењеним за станоградњу изградићемо што више станова, поштено их поделити реално најугроженијим породицама и то у договору са вама. Наставићемо са откупљивањем напуштених шиптарских имања и тако ширити утицај легално изабране власти. Све ћемо радити јавно, наши будући општински функционери неће намештати тендере и неће се богатити на ваш рачун. Наставићемо изградњу комуналне инфраструктуре како би, колико год је то могуће, побољшали квалитет живота у вашој општини.

На овим изборима многи ће вам давати лажна обећања, многи ће вам вређати достојанство и нудити поклоне и новац за ваш глас, зато што је њима  стало само до власти и њихових личних интереса. Српски радикали вас неће ни лагати, нити куповати ваше поверење, зато што су наше намере часне и што смо спремни да након ових избора вршимо власт у Косовској Митровици у најбољем интересу свих грађана ваше општине.

Ваше поверење тражиће и представници режимских странака које на Косову и Метохији представља министар Богдановић, који је био министар у првој шиптарској нелегалној влади. Глас за њих је глас за Еулекс и суспендовање Резолуције 1244.

На овим изборима ваше поверење тражиће и странка коју су створили Станко Суботић Цане и Мило Ђукановић, издајничка странка Томислава Николића и Александра Вучића. Глас за њихову странку је глас за коалицију мафијаша, криминалаца и тајкуна.

Зато позивам све честите и родољубиве грађане Косовске Митровице, све српске радикале и све обмануте и преварене који су кренули погрешним путем тајкунске Николићеве странке, да своје поверење 30. маја укажу Српској радикалној странци и њеној изборној листи „Српска радикална странка – др Војислав Шешељ“, и да на гласачком листићу заокруже број 8. Гласајте за поштене људе који политику не воде од данас до сутра, за које образ нема цену и којима је Србија испред свега.

ЖИВЕЛА СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА!

 

Др Војислав Шешељ

 Хаг, 15. мај 2010. године

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ