Отворене просторије Српске радикалне странке у Бачкој Тополи!

Општински одбор Српске радикалне странке Бачка Топола отворио је јуче, у свечаној атмосфери, уз присуство бројних чланова и високих страначких функционера нове просторије, које ће у наредном периоду бити стециште окупљања и рада српских радикала у овој општини.

Присутнима су се обратили председник општинског одбора Српске радикалне странке Бачка Топола, Павле Лужаић, Ђурађ Јакшић, члан председничког колегијума Српске радикалне странке и Немања Шарчевић, председник северно-бачког окружног одбора.

  • радикална странка, и у најтежим тренуцима је опстала и функционисала у Бачкој Тополи и селима која припадају нашој општини. Данас смо поносни на све чланове који су остали верни идеологији српског национализма и програму наше странке и спремни смо да заједно радимо на промоцији имена Српске радикалне странке у Бачкој Тополи, а нове просторије представљају додати ветар у леђа нашим активистима и чланству.“ – поручио је присутнима Павле Лужаић, председник општинског одбора Српске радикалне странке Бачка Топола.

„У општинском одбору Бачка Топола коначно имамо правог човека на правом месту и сигуран сам да ће председник општинског одбора, уз вашу подршку, али и поверење виших страначких органа одговорно вршити своју функцију на најбољи могући начин.“ – истакао је Шарчевић, председник северно-бачког окружног одбора Српске радикалне странке.

Ђурађ Јакшић, члан председничког колегијума Српске радикалне странке изразио је своје задовољство поводом отварања нових просторија у Бачкој Тополи и поручио присутнима да ће се снага, потенцијали и капацитети овога одбора тек показати у наредном периоду, те да његови чланови у сваком тренутку могу да рачунају на подршку свих осталих страначких структура.

Нове просторије Српске радикалне странке налазе се у Бачкој Тополи налазе се у улици Фаркаш Јаноша 11 и овим путем позивамо све заинтересоване грађане да се укључе у рад општинског одбора Српске радикалне странке Бачка Топола.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ