Општински одбор Српске радикалне странке Бечеј одржао радни састанак!

Општински одбор Српске радикалне странке Бечеј одржао је радни састанак руководства и чланова општинског одбора, како би се резимирали досадашњи учинци, те утврдио план рада и активности Српске радикалне странке у општини Бечеј у наредном периоду.

У пуним страначким просторијама, састанком је председавао потпредседник општинског одбора Бечеј Данијел Барна, који је обавестио чланове о досадашњим активностима и укратко изнео план рада за наредни период.

„Српска радикална странка у општини Бечеј наставиће са континуираним радом и испуњавањем обавеза које јој буду додељивали виши страначки органи, те се надам да ћемо сви заједно допринети промоцији имена и програма Српске радикалне странке у Бечеју. Очекујем пуну подршку свих Вас присутних, како би у наредном периоду што енергичније и снажније деловали као прави корективни фактор у нашој општини, што грађани и очекују од нас српских радикала“ – истакао је Барна.

Састанку су присуствовали и секретар јужно-бачког окружног одбора Српске радикалне странке Љубомир Јокић и одборник у Скупштини Града Новог Сада Марина Недељковић, који су истакли да општински одбор Српске радикалне странке Бечеј у сваком тренутку може да рачуна на подршку виших страначких органа, те да странка полаже много поверења и очекивања у рад општинског одбора Бечеј.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ