Одржана Годишња скупштина ОО СРС Српска Црња

Oпштински одбор Српске радикалне стрaнке Српска Црња одржао је општинску скупштину, 11. септембра 2011. године у просторијама Српске радикалне странке у Српској Црњи. На Скупштини је усвојен Извештај о раду Општинског одбора СРС Српска Црња у периоду између два заседања скупштине, који је поднео председник Општинског одбора и одборник Зорица Косановић. Поднет је Финансијски извештај, извршен је и избор Комисије за финансијски надзор за наредних годину дана. Такође је изабрано и 10 нових чланова Општинског одбора СРС у проширеном саставу, што су делегати Општинске скупштине СРС једногласно прихватили, као и план рада до наредног заседања Скупштине.

Присутним делегатима и гостима обратили су се: народни посланик и председник Средњебанатског Округа Милорад Крстин,  покрајински посланик и потпредседник Средњебанатског Округа Горан Тајдић, покрајински посланик, потпредседник Градског одбора СРС Зрењанин и секретар Средњебанатског Округа Маријана Четојевић и покрајински посланик и председник Градског Одбора Зрењанин Саша Сантовац.

Својим присуством испред Извршног одбора скуп је увеличао народни посланик Генерал Божидар Делић, који се такође обратио присутним делегатима и гостима Општинске скупштине Општинског одбора СРС у Српској Црњи.

Заједничка порука свих дискутаната одражавала је јединство странке, решеност да се истраје на „Идеологији српског национализма“ чије је темеље зацртао наш председник др Војислав Шешељ са жељом свих да се што пре врати из хашког казамата јер „Србија хоће Шешеља“.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ