Нови преласци из напредњака у Српску радикалну странку

Подринске новине објавиле су 14.фебруара 2013. текст под насловом „Промена дресова због запостављености“, са темом: политички преласци у шабачким странкама. Текст преносимо у целости:

Шабачка политичка сцена поред редовних и класичних активности, од конференција за новинаре до критиковања и нападања политичких опонената, у последње време обогаћена је преласцима појединих чланова. Иако би се очекивало да су претежни „нови клубови“ било владајућа ДС, на локалу, било СНС, у Републици, има примера да се прелази у СРС, која није заступљена у шабачкој скупштини, односно у новоформирани покрет Западна Србија, кога тек чекају политичка искушења и доказивања. 

Из најаче шабачке опозиционе странке, СНС, Маријана Арсеновић прешла је у СРС. Она је  нагласила  да је у Месној заједници Јевремова напредњацима донела велики број гласова, али је уместо заслуга за урађено у кампањи додатно маргинализована у странци и истиче да актуелна опозиција у граду брине искључиво о личним интересима. Радикалима се  прикључила зато што их сматра једином правом опозицијом у граду и једином странком која није никада одустајала од свог програма, те да је сигурна да ће СРС поново достићи своју некадашњу снагу међу бирачима.

- У СНС-у   лидери те политичке партије се баве искључиво сплеткарењем, сопственим интересима и,  наравно,   грађани их не интересују. СРС је једина политичка партија која је остала доследна својој политици и која је једина достојанствена партија и сматрам да као таква је неопходна и потребна овом нашем граду и била је једини прави  критичар владајућој коалицији, каже Арсеновићева. О овом преласку изјаснио се и мр Србољуб Живановић: “ Ја хоћу да истакнем да владајућа коалиција данас, која влада Србијом, исто замајава грађане као и претодна гарнитура одређеним лажима  и преварама. Не бави се   обећањима које је дала у предизборној кампањи. Није дошло до отварања никаквих радних места , оно што су грађани требали да очекују од ове владајуће гарнитуре.  Они наводно  преко медија хватају ситне лопове, што у ствари желе да окрену грађане против највеће и најважније теме, а то је одлазак Косова и Метохије и Републике Србије. И још бих рекао 24. фебруара је десетогодишњица одласка проф. др Војислава Шешеља у Хаг, односно он 10 година служи или да кажем да је у затвору  без пресуде. То је  човек који  својом истином и својом храброшћу  показао где је  пут данашње Србије.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ