Годишња скупштина у Сечњу

Oпштински одбор Српске радикалне стрaнке Сечањ одржао је општинску скупштину 4. септембра  2011. Године, у сали Скупштине Општине Сечањ у Сечњу. На Скупштини је усвојен  Извештај о раду Општинског одбора СРС Сечањ у периоду између два заседања скупштине, који је поднео председник Општинског одбора и одборник Зоран Драгић. Поднет је Финансијски извештај, извршен је и избор Комисије за финансијски надзор за наредних годину дана. Изабрано је 10 нових чланова Општинског одбора СРС Сечањ у проширеном саставу што су делегати Општинске скупштине СРС једногласно прихватили, као и план рада до наредног заседања Скупштине.

Присутним делегатима и гостима обратили су се републички посланик и председник Средњобанатског Округа Милорад Крстин и покрајински посланици СРС из Зрењанина: председник Градског Одбора СРС Зрењанин Саша Сантовац, подпредседник Градског Одбора СРС Зрењанин и секретар Средњебанатског Округа Маријана Четојевић,  потпредседник Средњебанатског Округа Горан Тајдић.

Скупу је испред Извршног одбора присуствовао народни посланик и председник Скупштине Општине Апатин Милан Шкрбић, који се такође обратио присутним делегатима и гостима Општинске скупштине Општинског одбора СРС у Сечњу.

Заједничка порука свих дискутаната одражавала је јединство странке, решеност да се истраје на „Идеологији српског национализма“ чије је темеље зацртао наш председник др Војислав Шешељ са жељом свих да се што пре врати из хашког казамата јер „Србија хоће Шешеља“.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ