Годишња скупштина у Новом Бечеју

Oпштински одбор Српске радикалне стрaнке Нови Бечеј одржао је општинску скупштину,  12. јула 2011. године у великој сали „Дома културе“ у Новом Бечеју.

На Скупштини је усвојен  Извештај о раду Општинског одбора СРС Новом Бечеју у периоду између два заседања скупштине, који је поднео председник Општинског одбора и одборник Ивица Миланков. Поднет је Финансијски извештај, извршен је и избор Комисије за финансијски надзор за наредних годину дана. Такође је изабрано и 10 нових чланова Градског одбора СРС у проширеном саставу, што су делегати Општинске скупштине СРС једногласно прихватили, као и план рада до наредног заседања Скупштине. Такође је презентован рад Одбора за информисање који предводи Миодраг Латинчић и прво специјално издање новина Велика Србија за Нови Бечеј, на којем је Одбор радио.

Присутним делегатима и гостима обратили су се: председавајући општинске скупштине Миодраг Латинчић, народни посланик и председник Средњебанатског Округа Милорад Крстин,  покрајински посланик, потпредседник Градског одбора СРС Зрењанин и секретар Средњебанатског Округа Маријана Четојевић и покрајински посланик и председник Градског Одбора Зрењанин Саша Сантовац.

Заједничка порука свих дискутаната одражавала је јединство странке, решеност да се истраје на „Идеологији српског национализма“ чије је темеље зацртао наш председник др Војислав Шешељ, са жељом свих да се што пре врати из хашког казамата, јер „Србија хоће Шешеља“.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ