Дружење са грађанима Зрењанина

Зрењанин – Током обележавања двадесетчетврте традиционалне забавно-туристичке манифестације „Дани пива“ у Зрењанину, представници Српске радикалне странке из овог града, предвођени потпредседником Странке и председником посланичке групе у покрајинском парламенту, Милорадом Мирчићем организовали су дружење с грађанима на улицама града. Бројни грађани су прилазили, постављали питања, коментарисали тренутну политичку ситуацију и пружали подршку исправној и истрајној политици Српске радикалне странке и њеног председника – проф. др Војислава Шешеља.

Српска радикална странка подсећа грађане Србије да је Зрењанин 2003. године остао без своје фабрике пива када је Зрењанинску пивару купила фирма „Пан-бир“. „Пан-бир“ је од успешне и познате пиваре направио складиште а број радника свео с 230 на само 17 којима се чак пензијско и здравствено осигурање није уплаћивало пуне четири године.

Српски радикали по ко зна који пут дижу глас против политике Бориса Тадића за време које је српска привреда у потпуном суноврату.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ