Дођите на митинг подршке Шешељу

Градски одбор Српске радикалне странке саопштава да ће 19.фебруара у Београду у ,,Сава центру” бити одржан међународни скуп подршке Војиславу Шешељу, који је већ осам година у притвору Хашког трибунала.

Он је добровољно отишао у Хаг 14.фебруара 2003, а надлежни у тамошњој квазиправној институцији не желе да га пусте на слободу и поред тога што немају ни један доказ да је починио неки злочин, кажу радикали.

Градски одбор СРС-а обавештава грађане Панчева и околних места да је организовао бесплатан одлазак аутобусом на митинг. Сви заинтересовани могу да се пријаве сваког дана на телефон ГО СРС-а 342-525, а аутобус полази 19.фебруара у 10 сати, од Дома омладине.

Српска радикална странка је недавно почела да прикупља потписе подршке за петицију којом се тражи ослобађање Шешеља. Циљ те акције, како кажу радикали, јесте да се скрене пажња јавности на то да тужилаштво Хашког трибунала није доказало ни једну једину тачку оптужнице против лидера радикала и да су брутално прекршена његова људска и процесна права, а посебно право на експедитивно суђење, јер је тужилаштво тек након осам година успело да заврши доказни поступак.

Сви који желе да потпишу петицију могу то урадити у сваком општинском и градском одбору СРС-а или на веб-сајт и www.vsesew.com.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ