Војислав Шешељ угостио Весила Оусхујзена

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ примио је у седишту странке Весила Оусхујзена, признатог новинара из Јужноафричке Републике.
Весл Оусхујзен је објавио књигу „Војислав Шешељ, најбољи адвокат на свету“, у којој истиче:
„Војислав Шешељ је дословно разбио Хашки трибунал и његова историјска борба је инспирација за све слободоумне новинаре који желе да шире искључиво истину о његовом процесу и самом Хашком трибуналу.“
У разговору са др Шешељем, Оустхујзен је истакао:
„Са пажњом сам пратио ваш процес у Хашком трибуналу. Прочитао сам све доступне стенограме и схватио да апсолутно не постоји никаква ваша кривица и да се овде заправо ради о монтираном политичком процесу. Вест о вашем тријумфу и повратку у Србију ме је обрадовала и подстакла да се упутим у Земун и да вас упознам. А будите сигурни и да ћу вас поново посетити.“
Проф. др Војислав Шешељ се захвалио господину Оустхујзену на објављеној књизи о њему и истакао да је са тим био упознат док је био заточен у Хашком трибуналу.
На крају пријатељског сусрета, проф. др Војислав Шешељ је господину Оустхујзену поклонио „Идеологију српског национализма“, „Римокатолички злочиначки пројекат вештачке хрватске нације“, „Завршну реч у хашком процесу“ и још 8 томова књига у којима су обрађени сви хашки процеси.