Власт изгубила легитимитет јер је цела криминализована

Српска радикална странка сматра да је ова власт у потпуности изгубила легитимитет да води земљу из два кључна разлога – први је што спроводи политику супротно вољи 60 одсто грађана који су се изјаснили против уласка Србије у ЕУ, а други је што је у потпуности криминализована и само је тренутни однос снага тај који одређује о коме ће се отворити афере, а о коме не – поручио је на конференцији за новинаре потпредседник СРС Зоран Красић, додајући да је срећан што нико не може да оспори да је већина грађана усвојила став Војислава Шешеља да Србија не сме у ЕУ.

„Проевропске странке имају две карактеристике: да свака може са сваком, док због услова ЕУ жртвују националне интересе и да су све толико криминализоване да се сваки дан међусобно оптужују за криминал и корупцију. Веза режима и криминала је толика да представници власти чак тепају криминалцима, а на другој страни имамо више од 60 одсто грађана који се не мире са овом дозом проевропског криминала“, рекао је Красић, оцењујући да је тај део Србије уствари алтернатива двема највећим проевропским криминалним странкама.

О власти можемо да причамо као о криминалној организацији злочинаца, јер они та дела раде и на националном, економском, социјалном и сваком другом нивоу – чак у Бриселу разговарају са представницима терористичке тзв. „државе Косово“.  САД и ЕУ су баш такве странке потребне да заврше прљави посао у Србији. Али, упозоравамо их да се не играју са државом, јер ће бити предмет кривично-правних поступака и неће моћи да се сакрију иза резолуција, декларација и сличног, рекао је Красић.