Велика победа СРС у Скупштини општине Звездара – радикали се изборили да се коначно чује реч обесправљених станара!

На јучерашњој седници Скупштине градске општине Звездара, на иницијативу одборничке групе Српске радикалне странке, затражена је промена дневног реда и уврштавање тачке по којој ће се расправљати о обесправљеним станарима из Устаничке улице 214-222 који воде безуспешну дугогодишњу борбу са представницима државних органа.

На инсистирање шефа одборничке групе др Војислав Шешељ – Српска радикална странка, Ивана Тркуље, да се уврсти ова тачка дневног реда владајућа већина је одбила предлог због чега су након тога бурно реаговали одборници Српске радикалне странке и присутни грађани из поменутих зграда. Након краће одређене паузе скупштинска већина је прихватила да се одреди Радна група у чијем ће саставу бити грађани из Устаничке 214-222 као и одборници Српске радикалне странке.

„Ми, српски радикали, никада нећемо одустати од решавања кључних питања наших суграђана и увек ћемо давати недвосмислену подршку људима који се боре за своја права“ нагласио је и дао своју подршку народни посланик и кандидат за градоначелника Града Београда испред Српске радикалне странке, Миљан Дамјановић, који је присуствовао седници.