Већина грађана Србије прихватила став СРС да Србија не сме у ЕУ

Српска радикална странка је задовољна што је већина од 59% грађана Србије прихватила став српских радикала да Србија не сме у ЕУ. Наши основни разлози за то су Хашки трибунал, однос ЕУ према КиМ, али и економско пропадање Србије као последица европског пута који режим Вучић-Дачић наставља у опаснијој мери од  режима Тадића – изјавила је на конференцији за новинаре Вјерица Радета, потпредесдник СРС.

СРС је једина странка која од оснивања Трибунала говори да је то антисрпска творевина, не само јер је др Шешељ тамо противзаконито већ деценију, већ и зато што је осудила Србе на више од хиљаду година затвора, а ослободила ратне злочинце Орића, Харадинаја, Готовину и Маркача.

Србија не сме у ЕУ јер нам она отима КиМ. Како, сем издајом, назвати то што Николић преклиње да му Ештон обезбеди сусрет са Јахјагом, која себе назива председником лажне шиптарске државе Косово?

Политичка пропаст се наставља кроз бујање сепаратизма у Прешеву и Војводини, а економска кроз досад највећу социјалну беду: поскупљења су свакодневна, 87.000 пензионера због ММФ-а и ЕУ живи са 12.000 динара пензије, а 141.000 са још мање, милион радно способних је без посла, од чега је 53.296 факултетски образованих младих људи, а сваког секунда се задужујемо са додатних 130 евра!

Радета је на крају додала да СРС подржава јучерашњу Резолуцију Срба са КиМ, којом траже  прекид преговора са Шиптарима и томе додала захтев СРС да се одмах прекину сви разговори са ЕУ, јер су дешавања на КиМ последица онога што је прихваћено у ЕУ.  Срби не смеју више да наседају на лажи Томислава Николића, а ни Крстимира Пантића, који обећава да ће зауставити Еулекс, а заправо као заменик директора Канцеларије за КиМ води политику издајничке Владе Србије, упозорила је Радета.