Уместо за Крушевац Гашић ради за себе

Слушајући градоначелника Братислава Гашића грађани Крушевца могу да помисле да су у Крушевцу у протеклој години текли “мед и млеко” иако је то била једна од најтежих година за грађане. Без посла је остало између 700 и 1.000 људи а ове године ће их бити још више. Није биле ниједне инвестиције. Најављен је долазак Турчина којег су после исмејавали. – казао је на прес конференцији Момчило Дувњак, председник Окружног одбора СРС.

Крушевачки радикали кажу да се у граду запошљавају само чланови СНС и СПС наводећи пример девојке, чланице СНС, која је добила посао у кошаркашком клубу где има плату од 300 евра.

У СНС имају списак људи који треба да оду у пензију. Обилазе их код куће и нуде им награду уколико оду у пензију јер тиме ослобађају место за запошљавање чланова СНС. У Фонду за пензионо осигурање пред Нову годину троје радника је пензионисано а на њихово место су се запослили чланови СНС. Гашић и Тасић су постигли договор да се у Фабрици мазива на одређено време запошљавају искључиво чланови њихових партија. СНС има 20 места а СПС 15.- додао је Дувњак.

Као пример лошег вођења кадровске политике у СРС истичу именовање председника Регионалне привредне коморе.

Зашто је Братислав Гашић дошао на функцију градоначелника? Дошао је да промовише себе, да врати дугове својих фирми и обезбеди своју породицу. Најбољи пример за то је покушај да сину, дечку који је фудбал играо једино у балону, обезбеди уговор са Црвеном звездом од 50.000 евра. Препоручујем му да сина доведе у Напредак јер ће на крају Мишковић продати све играче и отићи а клуб ће доживети судбину Обилића.