Ухапшен финансијер напредњака

Српска радикална странка непрестано упозорава грађане да су странку Томислава Николића и Александра Вучића формирали тајкуни и криминалци, чији су експоненти. Данас је наша тврдња још једном потврђена у реалности. Ухапшен  је Душан Ступар, финансијер Томислава Николића и Александра Вучића, због учешћа у великој пљачки панчевачке „Азотаре“, истакао је на конференцији за новинаре потпредседник СРС-а Александар Мартиновић.

Мартиновић је образложио да је Душан Ступар не само финансијер, него и близак пријатељ Томислава Николића. Он је Николићу и Вучићу уступио бесплатно своју ексклузивну пословну зграду на Новом Београду, у којој је данас смештена централа Напредне странке.

Потпредседник СРС-а истакао је да се као финансијери СНС-а појављују и Јоца Амстердам, Станко Суботић Цане, Богољуб Карић.

„Подсећам вас да је Цвијан, правни саветник СНС-а, јавно обећао слободу Јоци Амстердаму. Николић је такође више пута јавно тражио да се Цанету и Карићу дозволи да се бране са слободе, иако то правно није могуће. Николић је са Карићем у коалицији, због чега се његова супруга налази међу првих 10 на листи СНС-а за републичке посланике. А што се Цанета тиче, Николић је јавно признао да се с њим сусретао у париском Рицу.“