Убиство Слободана Милошевића у Хагу упозорење да у Србији никада не смеју доћи на власт другосрбијански настављачи досманлијске политике

Делегација Српске радикалне странке коју је предводио потпредседник Миљан Дамјановић традиционално је посетила гроб Слободана Милошевића у част сећања на његову храбру борбу у Хашком трибуналу, али и ради подсећања да је бивши председник Савезне Републике Југославије и Републике Србије на данашњи дан убијен у хашком казамату.

И овај пут подсећамо јавност на неизбрисив грех и вечну срамоту режима Зорана Ђинђића и Војислава Коштунице који су председника државе изручили злочиначком Хашком трибуналу и то на Видовдан, један од највећих српских празника. Најстрашнији злочини против Срба иначе су били пракса свих српских непријатеља и у Другом светском рату и у последњим отаџбинско-одбрамбеним ратовима.

Изручивање Слободана Милошевића и његова смрт у Хашком трибуналу су трајна опомена српском народу да никада више на власт у Србији не смеју доћи издајници српских националних интереса и плаћеници попут другосрбијанског олоша који у досманлијском маниру хоће власт без избора.