Трибина СРС-а у Шавцу

На Трибини СРС у организацији МО СРС Шавац, 9. марта 2014. године окупљеним мештанима први се обратио Председник Поморавског окружног одбора СРС и кандидат за народног посланика Горан Павловић и између осталог рекао:
"Србија је природно богата земља у којој живе вредни и поштени људи. Дошло је време да се окренемо сами себи и својим потенцијалима. Време је да почнемо да радимо и да живимо од сопственог рада, а не да само чекамо милостињу из Европске уније, да се наново задужујемо и да узимамо неповољне кредите, које немамо од чега да вратимо, јер су сви који су у последњих двадесет година били на власти разорили и уништили привреду и пољопривреду у Србији. Неће бити боље у Србији док грађани буду веровали предизборним спотовима и медијској пропаганди више него сопственом разуму." и додао: "Не наседајте на лажна предизборна обећања, погледајте око себе и реално сагледајте како живите, ви, ваше породице, комшије, суграђани. Одговор на то питање је уједно и одговор за кога треба гласати 16. марта, јер бирате између себе и њих. Заокружите број 6 - листу Српске радикалне странке."
Затим се окупљенима обратио и члан Извршног одбора СРС Александар Рацић:
"На европском путу пропасти остали смо без фабрика, без радних места, без средстава за живот. Али режим није брига за народ - њима су битни само лични интереси. Њима ништа није свето. Одричу се и наше свете Српске земље - Косова и Метохије. Због својих интереса ови издајници на власти ће сутра продати и Војводину и Рашку. Спремни су да испуне све услове ЕУ и САД само да би здржали своје фотеље. Време је да кажемо стоп распарчавању Србије које предводе Ивица Дачић, Томислав Николић и Александар Вучић." и додао: "Српска Радикална Странка је једина странка у Србији која није мењала своју политику од данас до сутра као што то раде друге политичке странке. Нама су на првом месту Српски национални интереси. Зато су око Српске радикалне странке и окупљене најјаче патриотске снаге у Србији и зато сви српски националисти, патриоте и сви они којима је слобода Србије на првом месту  16. марта требају гласати за листу Српске радикалне странке."