Тадић продао Косово и Метохију

Србе на Косову и Метохији сутра очекују многа искушења с обзиром на то да је Тачи најавио нови покушај заузимања тзв административних прелаза Јариње и Брњак. Ако сутра дође до насиља, за њега ће бити одговорни Еулекс и Кфор, односно НАТО који наставља агресију започету 1999 – рекао је на конференцији за новинаре Александар Мартиновић и најавио да ће страначка делегација сутра бити уз Србе на Јарињу, одакле ће се упути и до Звечана.

Мартиновић је позвао председника Бориса Тадића и владу Републике Србије да сазову седницу Скупштине на којој ће парламент заузети став поводом најављене акције.

- Међутим, Борко Стефановић је у име Тадића обећао Американцима да Србија неће ни прстом мрднути. Тадићев режим очигледно подржава Тачија и продао је Косово и Метохију због лажних обећања да ће Србија тако лакше ући у ЕУ – казао је Мартиновић, истичући да Тадић може да прода и Косово и Метохију и Војводину, али да због тога неће добити обећано чланство у ЕУ.