СРС захтева да се под хитно прекине незаконити поступак против Шешеља

Српска радикална странка захтева да се под хитно прекине незаконити поступак против Војислава Шешеља који је злоупотребљен у политичке сврхе по налогу западних сила, истакао је Борис Алексић, правни саветник Војислава Шешеља, на данашњој конференцији за новинаре.

Алексић је оценио да ће Шешељев живот бити још драстичније угрожен јер је циљ западних сила да избришу Српску радикалну странку са политичке сцене доживео потпуни фијаско. То се јасно видело на јучерашњем  митингу у Арени  који је показао да је идеологија Српске радикалне странке снажно и чврсто укорењена, рекао је Алексић.

Он је нагласио да је Војислав  Шешељ у Хашком трибуналу доведен на ивицу смрти и да Трибунал и даље наставља да угрожава Шешељев живот са циљем да изазове смртни исход.

Војислав Шешељ и даље свакодневно има тахикардије и аритмије што доводи до великог физичког исцрпљивања, а уградњом дефибрилатора је само спречено да дође до изненадне смрти када је пулс већи од 200 откуцаја у минути, објаснио је Алексић