СРС у „Арени“ организује митинг „Девет година хашке тамнице“

Поводом девете годишњице од одласка председника странке, проф. др Војислава Шешеља у Хашки трибунал, Српска радикална странка организује велики митинг који ће се одржати у суботу, 25. фебруара, у „Београдској арени“, с почетком у 13 часова, најавио је на данашњој конференцији за новинаре Немања Шаровић, члан Председничког колегијума.

Ово је, како је истакао, заједнички скуп руског и српског комитета за одбрану Војислава Шешеља, а циљ је да се пошаље порука којом се осуђује брутално кршење Шешељевих људских и процесних права.

На митингу, који се одржава под називом „Девет година хашке тамнице“ говориће истакнути руски интелектуалци и чланови руског комитета за одбрану, као и функционери Српске радикалне странке и чланови српског комитета за одбрану Војислава Шешеља.

„Ми смо сигурни да ће београдска Арена бити испуњена до последњег места и да ћемо показати колика је снага СРС, колико је идеологија национализма дубоко укорењена у српском народу. Ми смо више пута имали падове, али се никада нисмо одрицали своје идеологије. Због тога смо након сваког пада устајали, били још јачи и освајали све већи број мандата на наредним изборима. Циљ СРС, минимални циљ је да освоји 84 посланичка мандата на наредним изборима. То је једина гаранција опстанку Србије у постојећим границама. Уколико радикали не буду имали 84 мандата, то значи да ће ДС и СНС удруженим снагама моћи да мењају Устав Републике Србије онако како то њима буде одговарало, што у преводу значи онако како им њихови ментори са запада буду наредили“, рекао је Шаровић.

Велики митинг у беорадској Арени 25. фебруара прилика је да грађани Србије, али и грађани других српских земаља, српске Црне Горе, Републике Српске и Републике Српске Крајине изразе своју солидарност и подршку борби коју др Војислав Шешељ већ девет година води у Хашком трибуналу, додао је Шаровић.