СРС Лазаревац прва на листи

За непуна 24 сатa од расписивања локалних избора, Општински одбор Српске радикалне странке је успео да прикупи и преда 1875 од неопходних 1830 потписа подршке грађана за предавање локалне изборне листе.

Поред потписа грађана, овај одбор је припремио и сву потребну документацију, као и листу кандидата за општинске одборнике.

Општинска изборна комисија ја прегледала достављен материјал и констатовала регуларност, чиме је Српска радикална странка заузела прво место на локалној изборној листи.

Општински обдор Српске радикалне странке Лазаревац на челу са председником Александром Дражићем се захваљује свим грађанима Лазаревца на пруженој подршци која је само још један доказ да Српска радикална странка у нашем граду има велики број поштоваоца, што је још само већи подстицај да још одлучније кренемо у изборну кампању и својим радом и резултатима учинимо наш Лазаревац онаквим какав заслужује да буде.