Српска радикална странка предала четири приговора РРА

Српска радикална странка поднела je veћ четврти приговор Републичкој радиодифузној агенцији (РРА) поводом упадљиво неравноправног третмана у медијима током предизборне кампање.

Извештаји РРА јасно показују огромну диспропорцију у заступљености Српске радикалне странке у медијима.

Српска радикална странка захтева од РРА да обезбеди оно што Устав Србије гарантује – равноправне услове за све учеснике у изборима, да гарантује да медији изврше своју уставну обавезу.

Упадљиво је да медији у Србији форсирају минорне странке, и јасно је да то чине по налогу режима. Игнорисање једних а фаворизовање других учесника на изборима је крајње непрофесионално и показује да медијски мрак у Србији никад није био јачи, као и да су медији потпуно несамостални и да послушно извршавају налоге режима.

Илустративан је пример непозивање представника Српске радикалне странке у емисије РТС-а, а кампања траје више од месец дана.

Представници РРА нису се ни појавили на састанку, заказаном за 27 фебруар, упркос обећању, а захтеве Српске радикалне странке нису ни разматрали.

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!