Српска радикална странка очекује добар резултат на ванредним изборима у Белој Паланци!

На данашњој конференцији за новинаре одржаној у централи Српске радикалне странке у Земуну, проф. др Војислав Шешељ најавио је да ће странка учествовати на предстојећим ванредним локалним изборима у општини Бела Паланка. Прва на листи биће госпођа Јелица Спасић Огњановић, председник Општинског одбора Бела Паланка.

Шешељ је изразио уверење да ће грађани у великом броју гласати за изборну листу Српске радикалне странке, једине опозиционе странке која излази на изборе у Белој Паланци. У Белој Паланци више не постоје одбори прозападних опозиционих странака, а на изборима, осим српских радикала, учествују једино режимске партије: Српска напредна странка, Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија и две групе грађана које су блиске Српској напредној странци.

Упркос недостатку материјалних средстава, српски радикали ће обилазити села која припадају општини Бела Паланка. За четвртак, 15. септембар, у 18 часова заказан је митинг у Дому културе на ком ће се присутнима обратити председник странке проф. др Војислав Шешељ.

Српска радикална странка очекује да ће након избора формирати јаку одборничку групу која ће бити у стању да контролише власт и оштро критикује све неправилности и негативне појаве које ће се дешавати у њеном функционисању.

bp