Српска радикална странка нуди реална решења за Војводину!

Српска радикална странка очекује да ће се након следећих избора стање у земљи, а посебно у Војводини драстично поправити, те најављује да се у изборној кампањи неће бавити јефтиним маркетиншким триковима, већ реалним решењима све већих проблема грађана у овом делу Србије.

„Ако Српска радикална странка, након избора, буде у ситуацији да формира власт на покрајинском или да учествује у власти на републичком нивоу једна од првих инвестиција које ћемо покренути јесте магистрални водовод који ће снабдевати делове Баната исправном и здравом пијаћом водом, имајући у виду да је стање већ толико алармантно да смо близу опште заразе у појединим деловима Баната.“ поручио је потпредседник Српске радикалне странке Милорад Мирчић.

Поред ове капиталне инвестиције, Српска радикална странка се залаже и за максимално ангажовање руског и кинеског капитала како би се коначно почело са изградњом аутопута Нови Сад-Рума, који ће као саобраћајница од републичког, али и регионалног значаја омогућити и бољу комуникацију и повезивање Србије са Републиком Српском.На овај начин омогућићемо отварање нових радних места и повећање куповне моћи становништва као јединог метода за сузбијање растућег сиромаштва у нашој држави.

vojvodina