СПРЕЧАВАЊЕ ЛЕПЉЕЊА ПЛАКАТА „ШЕШЕЉ ДОЛАЗИ“

У сусрет ослобађајућој пресуди и скором повратку председника српских радикала др Војислава Шешеља у Србију активисти Српске радикалне странке по Србији лепе плакате са Шешељевим ликом и поруком „Шешељ долази“.

Реакције грађана на ове плакате су веома позитивне, али су плакати неподношљиви за активисте Српске напредне странке који организовано покушавају да спрече лепљење плаката.

На територији Лесковца и Крушевца активистима СНС-а свесрдно помажу припадници комуналне полиције којима плате обезбеђују сви грађани, а они су искључиво у служби руководстава ова два града, припадника Српске напредне странке.

Активисти Српске радикалне странке плакате су лепили искључиво на местима предвиђеним за рекламу и оглашавање у чему су их напредњаци физички спречавали, а комунални инспектори су признали да морају да уклањају плакате зато што поред њих треба да прођу Томислав Николић, у Лесковцу и Александар Вучић, у Крушевцу.

Српска радикална странка најоштрије осуђује злоупотребу службеника локалних самоуправа у страначке сврхе, без обзира на чињеницу да се Вучић и Николић плаше др Војислава Шешеља и на плакатима.