Шешељ: Слободан Милошевић заслужује да му се подигне споменик!

Српска радикална странка одлучно протестује због чињенице да режим Српске напредне странке, техничка влада и мандатар Александар Вучић замајавају народ шупљим причама о подизању споменика Зорану Ђинђићу у условима када је економска и социјална ситуација у земљи све тежа и тежа. На данашњој конференцији за новинаре одржаној у седишту Српске радикалне странке, проф. др Војислав Шешељ је истакао да је неозбиљно у односу на српску јавност залагати се за подизање споменика мафијашу и издајнику Зорану Ђинђићу, који није погинуо штитећи националне интересе, већ у обрачуну са својим дојучерашњим мафијашким сарадницима који су га и довели на власт. Шешељ је навео да споменике треба подићи великанима попут Борислава Пекића и Добрице Ћосића. Он је такође истакао да, ако неки политичар заслужује да му се подигне споменик, онда је то Слободан Милошевић који је погинуо у Хагу борећи се за српске националне интересе.

milosevic