Шешељ: Очекује нас велики удар са Запада!

На данашњој конференцији за новинаре, одржаној у холу Народне скупштине, присутнима се обратио др Војислав Шешељ.

Овом приликом он је истакао чињеницу да су амерички и британски амбасадори лично обилазили нека бирачка места током београдских избора, и додао да то представља злу слутњу за Србију и драматично упозорење да Сједињене Америчке Државе и Велика Британија спремају велико зло.Шешељ је објаснио да није довољно послати посматраче на америчке и британске изборе, као што је Вучић изјавио.

Влада би требало одмах да донесе одлуку о давању дипломатског статуса комплетном руском особљу Српско-руског центра за хуманитарне интервенције у Нишу, а затим и да прихвати иницијативу Српске радикалне странке да се сличан центар формира у Војводини, а касније и у средишњој Србији. Такође, од велике је важности да се Србија што пре прикључи Организацији Уговора о колективној безбедности, јер Србија не сме сама да чека следећи велики удар са Запада који ће бити гори и од оног удара 5. октобра 2000. године, јер ће западне силе овај пут уложити много више новца, а може доћи и до оружаних провокација и терористичког деловања.