Шешељ: Нема изласка из економске кризе и социјалне беде док је Вучићев режим на власти!

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ обишао је данас центар Сурчина, где је разговарао са окупљеним присталицама. Грађани су се пожалили др Шешељу да ниједна власт након радикалске није улагала у развој и инфраструктуру општине Сурчин. Лидер радикала је изјавио да су тренутно на власти неспособни, корумпирани и нестручни кадрови које што пре треба променити.

Српски радикали нуде власт поштених, озбиљних, способних и храбрих људи и спремни су да мењају власт, не само у Сурчину, већ и у целој Србији. Шешељ је посебно нагласио да је неопходно што пре зауставити пропадање Србије, које траје већ 16 година и постаје све израженије под напредњачком влашћу.

Шешељ је позвао присталице на велики митинг пркоса, слободе, поноса и достојанства, који се одржава 24. марта у 17 часова на Тргу Републике у Београду. На том митингу ће се протестовати против НАТО бомбардовања Србије, против приближавања Србије НАТО пакту и Европској унији, против драконске казне која ће бити изречена Радовану Караџићу и против тешке економске кризе и социјалне беде из којих нема излаза док је Вучићев режим на власти.

saop surcin