Шешељ испунио обећање из „Тешке речи“ – показао доказе

Српска радикална странка увек је водила борбу против организованог криминала у Србији и на удару су се нашли многи мафијаши, међу којима је главни Зоран Ђинђић. Највећи број докумената и доказа који о томе сведоче објављен је у књигама проф. др Војислава Шешеља.

Књиге „Глогов колац у досовском срцу“, „Досманлије као нови јањичари“, чији су рецензенти Томислав Николић и Маја Гојковић и књига „Четничка сабља над досманлијском главом“, чији су рецензенти Томислав Николић и Александар Вучић, садрже огроман број докумената о учешћу Зорана Ђинђића у криминалним радњама:

„Ово су информације првенствено из полицијских извора, до којих сам долазио у сарадњи са многим пензионисаним и активним функционерима Службе државне безбедности и у више случајева функционерима Службе војне безбедности, и пензионисаним и активним,“ истакао је др Шешељ на данашњој конференцији за новинаре.

Српска радикална странка, због бројних криминалних афера, позива председника Републике, Томислава Николића да поднесе оставку.

„Што он дуже обавља ту функцију, то је срамота за Србију већа. Цели свет нам се смеје што имамо председника који је огрезао у корупцији, који је стекао факултетску диплому, а да ниједан испит није полагао,“ истакао је др Шешељ.