ШЕШЕЉ - ГАРАНТ СПОСОБНОСТИ СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ ДА СЕ ОБРАЧУНА СА КОРУПЦИЈОМ И КРИМИНАЛОМ У СРБИЈИ

Поред погубне и апсурдне политике евроатлантских интеграција, највећи проблем Србије је корупција и криминал. Нажалост, у Србији је на делу повезаност политике и криминала, која гура земљу у социјалну беду и апатију.

Високи функционери  свих странака на власти али и и многих странака из опозиције су непристојно богати. Њихово богатсво је у потпуној несразмери са њиховим новчаним примањима, што побуђује сумњу на његово порекло.

Зато, иако се све странке деклaративно залажу за борбу против корупције и криминала, у пракси су оне често заштитнице таквих негативних појава у друштву, јер  њихови истакнути чланови сами у њима учествују.

Једино Српска радикална странка има кредибилитет да каже да је способна да се бори и избори са корупцијом и криминалом у Србији. Гарант да би Српска радикална странка озбиљно ушла у решавање проблема криминала и корупције у Србији је њен лидер Војислав Шешељ. Он је један од ретких  лидера било које странке који се од политичког рада није обогатио. Напротив, он је једини лидер било које странке у Србији који је због борбе за интересе свог народа поднео огромну личну жртву.

Као најмлађи доктор наука у бившој Југославији, да је био политички подобан и учествовао у антисрпској политици Јосипа Броза, а потом и данашњих марионетских прозападних власти, сада би радио као редовни професор на Правном факултету у Београду и био члан неколико управних одбора јавних предузећа. Његово богатсво мерило би се милонима долара.

Али, Војислав Шешељ је показао екстремну непоткупљивост и презир према материјалним добрима. Уместо политичке подобности и материјалног богатства, одабрао  је да се непоколебљиво бори за интересе свога народа, због чега је платио високу цену. Жртвовао је своју академску каријеру и преко 10 година провео у затвору, што под брозовим режимом, што у Хашком казамату.

Војислав Шешељ је личним примером показао да није подложан корупцији, да је потпуно непоткупљив. Зато једина странка у коју народ може имати поверење да ће се заиста обрачунати са корупцијом и криминалом је СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА чији је лидер Војислав Шешељ.