Шаровић: „Смеће иде у канту за смеће!“

Заменик председника Српске радикалне странке Немања Шаровић данас је по четврти пут саслушан у Вишем јавном тужилаштву по кривичној пријави због паљења заставе тзв. „Републике Косово“.

После двосатног саслушања, Шаровић је пред Палатом правде новинарима рекао да је очигледно да се ради о политичком обрачуну издајничког режима са Српском радикалном странком и да се, без обзира на све притиске и кривичне пријаве, Српска радикална странка и он неће одрећи Косова и Метохије.

„Режим на све могуће начине, од медијског бојкота до подизања кривичних пријава, покушава да спречи патриотски блок СРС, Образ и СНП Наши да води кампању за предстојеће изборе. То показује да се једино нас плаше и да су сви остали лажна опозиција!

Не може режим подићи толико кривичних пријава колико ја могу запалити безвредних крпа које тужилаштво назива заставом Републике Косово“, рекао је Шаровић и уз поруку „Смеће иде у канту за смеће“ пред спомеником Цару Душану запалио још једну заставу тзв. „Републике Косово“ и њене остатке бацио у канту за смеће.