Сахрањен мр Павел Домоњи

На гробљу у Старој Пазови сахрањен је мр Павел Домоњи, дугогодишњи истакнути члан Централне отаџбинске управе - највишег страначког органа Српске радикалне странке. Био је председник Савета за културу и члан новосадског Градског одбора и окружног одбора за Јужну Бачку Српске радикалне странке.

На врхунцу своје професионалне каријере Павел Домоњи је био покрајински секретар за националне мањине, управу и прописе и биран је за потпредседника Скупштине АП Војводине. Као врхунски интелектуалац, вредан, истрајан и систематичан Павел је оставио неизбрисив траг у политичком животу АП Војводине. Био је активан члан Матице српске, Народне библиотеке и КУД Јанко Чмелик у Старој Пазови. Као врхунски интелектуалац и у зрелом животном добу Павел се усавршавао, неуморно читао и стицао нова знања.

Такође је био један од иницијатора и главних организатора десет протестних вечери у Новом Саду, у јесен 2014. године, које су имале за циљ ослобађање председника Српске радикалне странке др Војислава Шешеља из Хашког казамата. Својим животним и професионалним искуством и знањем Павел Домоњи оплеменио je рад и политичко деловање Српске радикалне странке.