Руско тржиште уместо европске фатаморгане

Српска радикална станка одржала је предизборни скуп у Крагујевцу на коме су страначки функционери поручили да СРС нема конкуренцију, јер све остале странке нуде Србији погубне евро интеграције.

„Морамо да будемо радикално доследни и верни Србији, јер ако 6.маја победе странке којима командује Брисел и Вашингтон, онда ће и даље важити да у Србији ко има пара, има све, а ко нема пара, нема ништа“, изјавио је потпредседник СРС Зоран Красић.

Члан председничког колегијума мр Дејан Мировић истакао је да је СРС једина странка која апсолутно против ЕУ,организације која нам отима Косово и Метохију и ради на даљем распарчавању Србије.

„Једино СРС хоће да Србија сарађује са браћом, са Руском Федерацијом. Она је наш пријатељ, на њено тржиште можемо да извеземо све наше производе. Али, због евроинтеграција можемо да изгубимо Споразум о слободној трговини који имамо са Русијом!“, рекао је Мировић и истакао да је ЕУ лоша, а и саме њене чланице говоре да ће се унија распасти на делове.