"Руска Родина" дала недвосмислену подршку радикалима

Драга српска браћо и сестре,

као земља и народ која искренијег и блискијег братског народа у Европи од Срба немамо, са великом пажњом пратимо све оно што се дешава у Србији. Иста вера, култура, обичаји, заједничка историја, традиција, језик, нас обавезују на тако нешто.

Данас, Србија изнемогнута и изнурена од дугогодишњих санкција и блокада, злочиначке НАТО агресије, у непрекидној борби за Косово и Метохију, окружена земљама које не скривају своје територијалне претензије према Србији, покушава да се одупре све јачем и подмуклијем терору. Да би зло било веће највећи непријатељ српским националним интересима представља марионетска власт оличена у прозападним странкама која Србију пустоши већ пуне 14 године.

Марионетска власт која чини све да интересе Србије ставља у службу интереса Брисела и Вашингтона. Марионетска власт која се одметнула од Устава и тренутно спроводи незаконити тзв. "Бриселски споразум" при томе не видећи колико се Европска Унија урушава и који хаос обавија из дана у дан западне земље.

Упркос томе у Србији постоје странке и удружења која заслужују сваку пажњу и поштовање. У томе предњачи Српска радикална странка и њен председник проф. др. Војислав Шешељ. Војислав Шешељ је тренутно најпознатији политички затвореник на свету који на правди Бога је утамничен већ пуних 11 година у евроатлантском неофашистичком суду у Хагу.

Српска радикална странка и њен лидер проф. др. Војислав Шешељ су небројено пута показали да им је Русија на срцу и да им је руски народ братски народ. Свесни велике жртве Шешеља и неустрашиве борбе, али и важности нашег учешћа у истој тој борби желимо да дамо пуну и недвосмислену званичну подршку Српској радикалној странци на предстојећим парламентарним изборима у Србији. Наша жеља је да патриотски блок окупљен око Српске радикалне странке дође до што бољег изборног резултата како би Србија отворила своје руке Русији, како би др Шешељ изашао на слободу, а Србија кренула путем сопственог развоја и учвршћивања свога савезништва са братском Русијом.

Живела Србија, живела Српска радикална странка, слобода проф. др. Војиславу Шешељу!

Журавлёв Алексей Александрович

Председник странке "Руска Родина"