Риалити шоу градоначелника Зрењанина

Оно што сви Зрењанинци месецима осећају, од мајских избора па до данас, је то да је град кренуо у суноврат и рецесију, а то је потврдио је и градоначелник града Зрењанина Иван Бошњак изјавом: „Српска напредна странка у Зрењанину предузела је мере утврђивања и анализе учинка свих чланова странке, функционера, људи који су одговорни за одређене послове. Већ на следећој Скупштини имаћемо одређена кадровска решења“.

Само је заборавио да спомене сопствену одговорност. Он, као први човек града Зрењанина, је морао још од августа месеца 2012. године да засуче рукаве и „покрене“ Зрењанин, како је гласио слоган његове странке. Уместо тога његови партијски другови су урушавали Зрењанин, док је он безуспешно глумио градоначелника и правио гафове који су били предмет спрдње на Скупштинским седницама, у новинским чланцима, на радио емисијама итд. Оно што му морамо признати је да је успео да постане звезда „you tube“-а (http://www.youtube.com/watch?v=GQyMOayOZRI), тако да му препоручујемо да би било боље да учествује у неком „reality show“-у, него да неуспешно обавља функцију градоначелника. (http://www.kurir-info.rs/hit-organizovao-sluzbeni-put-u-zrenjanin-da-bi-okacio-tominu-sliku-clanak-1087083)

Сада се пробудио из ко зна које приче и схватио да је градоначелник града који под његовом управом пропада. Саветници су га лепо саветовали, да смени неколико функционера, да забави грађане и да га нико неће питати шта је са фабриком воде, обилазницом око града, завршетком језера 2, срушеним зградама у центру, завршетком уређења трга Слободе, зашто су села заборављена, зашто нема нових инвестиција, а и ако га неко пита рећи ће да су сви око њега криви и да их зато и мења.

Главни кривац  за катастрофално стање у Зрењанину је искључиво Иван Бошњак, који се није снашао у улози градоначелника, који је без политичког искуства из ветеринарске амбуланте ускочио у фотељу градоначелника, и проузроковао је јавашлук и расуло у граду на Бегеју. Ми српски радикали сматрамо да на првој следећој Скупштини градоначелник Иван Бошњак треба да поднесе оставку јер је његова кривица највећа,  јер је годину дана подржавао и још подржава људе на функцијама, којима је лични интерес на првом месту, а при том су неспособни (као и он) да обављају функције на које су именовани и изабрани.