Радикали настављају да решавају проблеме обичних грађана

Кандидат Српске радикалне странке за градоначелника Београда, Миљан Дамјановић, обишао је данас насеља на левој обали Дунава која припадају Општини Палилула.

Заменик председника Општине Палилула, Дарко Пауновић, упознао је Дамјановића како са проблемима на општини, тако и са оним што је урађено у претходних 18 месеци откако је Српска радикална странка део власти на Палилули.

„Српска радикална странка је тражила да се из капиталног буџета, који је добијен од града Београда, део у вредности од 100 милиона динара искористи за асфалтирање путне инфраструктуре. Асфалтиране су 42 улице на левој обали Дунава у току 2017. године. Ми ћемо, као Српска радикална странка, инсистирати на томе да се настави са овим пројектима и у наредној години, као и у години која долази након ње, да би се све оно што никада није било покривено асфалтом коначно завршило у току ове године. Морам да напоменем и чињеницу да смо такође подржали иницијативу и да смо успели у 2017. години да пресвучемо рециклираним асфалтом негде око девет километара атарских путева на територији Борче, Овче, Крњаче и Прелива,“ истакао је Пауновић.