Радикали на Вождовцу

Председник Општинског одбора Српске радикалне странке и кандидат за председника општине Вождовац, Бојан Младеновић, обишао је, заједно са активистима и члановима општинског одбора,општину Вождовац и разговарао са суграђанима.

Младеновић је скренуо пажњу на чињеницу да СНС нема кадрове за управљање Општином Вождовац, о чему је јавно говорио и Александар Вучић када се жалио да немају кадрове за Београд.

„ Српска напредна странка и њени функционери увели су помодарство да се студира са 40, 50 или 60 година што је први урадио Томислав Николић, па Небојша Стефановић, а сада и Александар Савић са Вождовца. У недостатку кадровских решења напредњаци форсирају своје људе да на брзину и под сумњивим околностима завршавају факултете и тако показују како се они боре против криминала и корупције.  СНС на Вождовцу нема квалитетне и образоване кадрове па су и у актуелно руководство доводили кадрове из других београдскох општина и лажно их представљали као Вождовчане. Зато Српска радикална странка позива све грађане Вождовца  да 15. децембра изађу на изборе и своје поверење укажу Српским радикалима који ће све своје знање, енергију и искуство уложити за интерес свих Вождовчана“, истакао је Младеновић.

„Општином Вождовац већ четири године влада Српска напредна странка која је грађанима обећавала напредак и бољи живот, али за последње четири напредовали су само функционери Српске напредне странке, попут Александра Савића који је пре 4 године био електротехничар, а данас се дичи звањем дипломираног економисте. Ја имам 22 године и студент сам четврте године превног факултетапа знам колико је студирање тежак и захтеван посао“, рекао је Урош Кршић, председник Савета за спорт и омладину Општинског одбора Српске радикалне странке Вождовац и позивао суграђане да гласањем за српске радикале спрече овакав вид напредовања и овакав „бољи живот“ .