Промоција књига у Калуђерици

Лоше време није спречило чланове Српске радикалне странке, симпатизере и грађане да до последњег места испуне просторије странке у Калуђерици. Председник Месног одбора, Владимир Јушковић, најавио је представљање две значајне књиге др Војислава Шешеља: ХАШКА АНТИСРПСКА ГИЉОТИЊАи „СИСТЕМАТСКО КРШЕЊЕ ПРОЦЕСНИХ ПРАВА СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА ТОКОМ ХАШКОГ СУЂЕЊА.

Бранећи Србију, Шешељ се претворио од оптуженог у тужиоца, написао читаву малу библиотеку књига, које ће осветлити историју неправде и агресије Запада над српским народом и Србијом. Најавио је посебну част што ће о томе говорити Зоран Красић, шеф тима за одбрану др Војислава Шешеља и један од највећих трибуна српског народа у овом времену.

Милица Ђурђевић, у име младих радикала и староседелаца Калуђерице, говорила је о свим боловима Србије и српског народа.

У тумачењу садржаја књига, Красић је језиком народа и истине расветлио суштину замаха писца да докаже, са аспекта права и правде, агресију над Србима током читаве историје.

У обостраној радости сусрета, Красић и народ су заборавили на време у разговорима о издаји Србије, о поништавању целокупне историје и свим срамотама вазалне власти наметнуте народу.