Привреда у Крушевцу пропада!

Привреда у Крушевцу пропада! У “14.октобру” се 800 људи пријавило за социјални програм а биће их и преко 1.000. Вероватно ће се и неки директори пријавити за одлазак. Ко ће радити у фабрици? Овој фирми нема спаса, а министарка Зорана Михајловић чини све да уништи и Фабрику мазива. – рекао је на конференцији за новинаре Момчило Дувњак, председник Окружног одбора Српске радикалне странке. Дувњак каже да ће привреда Крушевца бити уништена.

Магацини Фабрике мазива су пуни, али њих хоће да униште како би њихове производе друге фирме узвозиле из иностранства. Дугују између 32 и 35 милиона евра и од тога неће успети да се опораве. Доживеће исту судбину као и “14. октобар” у који градоначелник Гашић наводно доводи инвеститоре. Молимо га да то не ради јер смо већ видели какви су инвеститори које он доводи. Најбољи пример је Турчин који је дошао у “Савремени дом”. – додао је Дувњак.

Радикали кажу да је у УТП “Жупа” хаос након хапшења управника хотела “Рубин”.

Поједини локални медији нису смели да објаве информацију да је ухапшен управник “Рубина”, јер је Александар Барага члан СНС и пријатељ градоначелника Гашића. Објављивали су вести када су хапшени одборници, познати спортисти, а ово нису смели. Очигледно да постоје двоструки аршини које диктира градоначелник. Надам се да ће надлежни ускоро изаћи са подацима како се обогатио Братислав Гашић и колико шлепера кафе је увезао а да нису прошли царину. Све се зна шта је ко радио у Крушевцу у последњих 20 година. – тврди Дувњак.

Лидер расинских радикала се осврнуо и на појаву Фејсбук профила “Дилери наркотика”.  Иза тог профила стоји бивши полицајац који је можда суспендован. Сазнаћемо и то ускоро и обавестити јавност. Ако су већ објављена имена дилера, зашто не објаве и имена инспектора који се баве са тим. – уверава Момчило Дувњак.

Српска радикална странка је за 6.децембар у 19 сати најавила трибину “Шешељ долази!”.