Преговори странака без кредибилитета

Најаве лидера НС-а, ДСС-а и НСД-а да ће сјести за преговарачки сто, у најмању руку, дјелују смијешно, јер се ради о људима који немају политички кредибилитет и до сада су безброј пута прокоцкали повјерење српског народа. Умишљени лидери - Поповић, Кадић и Мандић - су небројено пута показали да су им њихове лидерске сујете важније од обесправљеног српског народа који годинама трпи тортуру режима Мила Ђукановића.

Подсјећамо  јавност да су Поповић, Мандић и Кадић били некад заједно у јединственој Народној странци, предсједника Новака Килибарде. Неколико година касније су се посвађали, па су Божидар Бојовић, Мандић и Кадић формирали Српску народну странку. Затим је Мандић из те странке отјерао Кадића и Бојовића, па су њих двојица формирали Демократску српску странку. Кадић је затим отјерао из странке Божидара Бојовића, а Мандић је разбио Српску народну странку и формирао Нову српску демократију. Отворено се питамо – ко тим људима може више да вјерује. Наравно, њихове свађе нису биле без резултата. За све ове године бављења политиком, опозициони глумци Маднић, Поповић и Кадић су бивали све богатији, док је српски народ све сиромашнији.

Не трeба заборавити да је под покровитељством Народне странке формирана тзв. Црногорска црква и Дукљанска академија наука, као и да су њени високи функционери, за вријеме бомбардовања Југославије, цијепали војне позиве и искључивали војсци воду и струју. Круна њиховог антисрпског дјеловања је била издаја Слободана Милошевића и подршка хапшењу Радована Караџића. Ово су само неки од недвосмислених доказа преко којих можемо пратити континуитет њихове антисрпске и профитерске политике.

Што се тиче Странке српских радикала, ми не желимо да улазимо ни у какве политичке комбинације са политичким фолирантима који још нису изашли испод скута Новака Килибарде, а неки од њих се налазе и под директном контролом црногорске Државне безбједности.