Позив градској власти да помогне Краљеву

Одборничка група Српске радикалне странке у Скупштини града Панчева предлаже градоначелници Панчева, госпођи Весни Мартиновић и председнику Скупштине града Панчева, господину Тиграну Кишу, да позову и предложе свим члановима управних и надзорних одбора и комисијама који се финансирају из буџета града да се одрекну једномесечног примања која остварују по основу чланства у овим телима.Тако прикупљена средства би требало уплатити на одговарајући жиро рачун града Краљева у сврху помоћи оштећеним грађанима од земљотреса.

Српска радикална странка сматра да је помоћ грађанима Краљева у овом тренутку неопходна па очекујемо да ће се челници града Панчева солидарисати са грађанима Краљева и тако им пружити неопходну помоћ.

Српска радикална странка предлаже да град Панчево преко својих надлежних органа формира једну радну групу инжињера грађевинске и економске струке који би помогли Краљеву у процени настале штете пошто су позиви у вези с тим упућени из разних институција државе.