Посјета Драгана Тодоровића Црној Гори

Црна Гора, Подгорица – На позив предсједника Видосаве Остојић сјутра ће у дводневну посјету Странци српских радикала допутовати Драган Тодоровић, потпредсједник Српске радикалне странке. У оквиру своје посјете Црној Гори, Тодоровић ће на позив Момчила Вуксановића посјетити и Српски национални савјет.

У оквиру дводневне посјете предвиђено је да Драган Тодоровић учествује у раду Извршног одбора Странке српских радикала. Извршни одбор ће бити одржан сјутра у Подгорици. За сједницу је предвиђена само једна тачка дневног реда, а тиче се планирања активности за одржавање страначких избора на свим нивоима. Заједно с предсједником Видосавом Остојић, Тодоровић ће обићи и неке окружне и општинске одборе Странке српских радикала.

Посјета Драгана Тодоровића Странци српских радикала јасно говори да српски радикали у Србији и Црној Гори, као и у другим српским државама нису престали да одржавају блиске везе захваљујући идеологији срског национализма која нас нераскидиво повезује.

Након посјете Странци српских радикала Тодоровић ће обићи постојбину својих предака – село Љевишта у Морачи.