Пола године након априлских избора стање у Новом Саду и покрајини поражавајуће!

Српска радикална странка обавештава јавност да је, на основу анализе кључних показатеља биланс стања у Новом Саду, пола године након априлских избора, у најмању руку поражавајући. Градом који поседује огроман потенцијал, али и највећи буџет по глави становника на територији Републике, већ четири године руководи најбахатија и најнеодговорнија власт у његовој историји.

"Новосађани и даље пију најскупљу и најнеквалитетнију воду, плаћају највишу цену комуналија, као и пљачкашки намет тзв. "димничарину", иако 4/5 објеката уопште не поседује димњак и не користи ту врсту услуге. Новим Садом наставља да царује извршитељска и грађевинска мафија, а градски буџет пуни се вештачки, продавањем плацева на ексклузивним локацијама, док се, са друге стране, опстанак поједних ЈП и ЈКП озбиљно доводи у питање" - истакла је на данашњој конференцији за медије Марина Недељковић, председник Савета за информисање Градског одбора Српске радикалне странке Нови Сад.

Са друге стране, када је реч о АП Војводини већ сада је јасно да између садашње власти Српске напредне странке и шеснаестогодишње погубне владавине досманлија нема никакве суштинске разлике, већ да се ради о најчистијем континуитету и наставку бесрамног пустошења северне српске Покрајине.

"Да ли заиста од оних који су земљу на републичком нивоу отерали у дужничко ропство и који распродају део по део њене територије у бесцење можемо очекивати да ће донети било какав бољитак у Војводини?" - сматра Недељковић.

Српска радикална странка позива власт, како у граду Новом Саду, тако и у АП Војводини, да коначно озбиљно схвати своје дужности и почне да ради у интересу свих грађана који живе на територији северне српске Покрајине, а не само у корист појединца, уских страначких кругова и интересних групација блиских позицији.

novisad1