Пажња: Преваранти на улицама Новог Сада!

Српска радикална странка упозорава јавност на појаву превараната на простору читавог града Новог Сада, који у име Српске напредне странке свакодневно узнемиравају и малтретирају грађане испитујући их о њиховом политичком ставу и опредељењу. Српски радикали најоштрије осуђују појаву ових превараната, који се лажно представљају као представници месних заједница који „ревидирају“ бирачке спискове, а заправо су активисти Српске напредне странке, који на овај начин чине кривична дела злоупотребе бирачких спискова и лажног представљања. Узнемиравање траје данима, а грађанима се постављају непримерена и сулуда питања „да ли ће изаћи на изборе?“, „за кога ће гласати?“ и „да ли подржавају Вучићеве „реформе““?. Српска радикална странка позива све грађане Новог Сада да не наседају на провокације ових превараната, и да, уколико се исти појаве на вратима њихових домова, одмах о томе обавесте полицију и случај пријаве надлежним органима.

dddr