Особе са инвалидитетом нису грађани другог реда

Српска радикална странка ће, доласком на чело општинске управе Вождовац, учинити све да особе са индвалидитетом више не буду грађани другог реда. Постављањем рампи на улазу у све јавне установе попут домова здравља, пошта, али и банка и продавница итд, особе са инвалидитетом ће убудуће моћи као и сви други грађани несметано да обављају текуће послове. Један од приоритетних задатака биће спуштање ивичњака на пешачким прелазима, али и издвајање новчане помоћи за најугроженије.

„Особе са инвалидитетом, захваљујући незаинтересованости општине, града и државе, суочавају се са многобројнимн проблемима. Нажалост, препуштене су саме себи. Већина њих прима минималну месечну надоканаду која не може да намири ни трошкове лекова, да не говоримо о осталим стварима“, истакао је председник Општинског одбора Српске радикалне странке Вождовац Бојан Младеновић током разговора са Љубицом Мемет, ратним војним инвалидом.