Одговор радикала тзв. напредњацима

Српској радикалној странци је било кристално јасно да „екипа“ из Српске напредне странке не разуме ништа, нити има намеру да се позабави проблемима који представљају велики терет за функционисање Предшколске установе „Радосно детињство“ у Новом Саду.
Гомила небулозних констатација у саопштењу којим сте покушали да одговорите на апел српских радикала да је, после годину дана нерада, лоповлука, бахатог и неодговорног понашања, крајње време да се уозбиљите и почнете да радите, говори у прилог чињеници да вас Нови Сад не занима, да вас проблем „Радосног детињства“ не тангира, да нервоза у вашим редовима расте, да сте у проблему, ништа мањем од вашег брата близанца из Демократске странке, кога називате нашим „пријатељем“.
Прошло је пет година, а ви још нисте укапирали или вам Вучић није рекао, да вам је Вашингтон тата, а Брисел мама. Исто као и „нашим пријатељима“ из Демократске странке. Ваши „тата“ и „мама“ ће ускоро пожелети да „близанци“ политички сарађују, да заједничким снагама пустоше и пљачкају по Србији.
Српска радикална странка се увек огласи када је у проблему опште добро, а Нови Сад на свом челу има најгору власт у својој историји. Били смо уверени да горе од Демократске странке на политичкој сцени неће бити у понуди. Али ви сте превазишли „брата близанца“. Најгори сте.
Вама ће пре „брат близанац“ рећи зашто је у Радничкој улици започета градња вртића, који нисте у стању да завршите годину дана. Да ли се за новац приходован од продаје те парцеле могло изградити 5 или више вртића у Новом Саду? Врло вероватно. Али је одговор на питање, колико је вртића  саградила Српска напредна странка за годину дана власти у Новом Саду – известан. Ниједан.
Српска радикална странка наставља бескомпромисну политичку борбу  против „близанаца“ Демократске и тзв. Српске напредне странке.