Одговор Горану Даниловићу

Црна Гора, Подгорица – Вршилац дужности председника Странке српских радикала у Црној Гори, мр Видосава Остојић потписала је данашње саопштење за јавност као одговор на све чешће нападе на нашу странку од стране руководства издајничке Нове српске демократије и њиховог заменика председника, Горана Даниловића:

Док привилеговани Србин, господин Даниловић, ужива сва права која проистичу из добро финансираног положаја посланика у Скупштини Црне Горе, уз добру посланичку плату, дотле се материјално и духовно обесправљени српски народ, довија како да преживи.

Док се господин Даниловић састаје с Родериком Муром дотле наши студенти у студентским домовима размишљају о томе шта је горе - да се њихови родитељи још више задуже и уплате им скупу самофинансирајућу школарину, или да напусте факултет.

Српски национални савјет је, за врло кратко вријеме, учинио много више од свих странака и политичара заједно за Србе у Црној Гори. На пример у вези са додјелом стипендија студентима српског језика и књижевности.

Више је него очигледна Даниловићева мржња и завист према српским радикалима. Та мржња нас уопште не чуди јер је проузрокована чињеницом што је борба српских радикала за права српског народа у Црној Гори часна и поштена и што међу нама нема профитера и ДПС Срба. Препоручујемо господину Даниловићу да макар дио своје "жестине", умјесто на српске радикале и Српски национални савјет, усмјери на режим. Нека господин Даниловић напокон покаже зубе Милу Ђукановићу, а не обесправљеном српском народу са чије грбаче удобно живи, годинама.