Одборник СНС вратио се у Српску радикалну странку

„Одборничка група Српске радикалне странке у Земуну добила је још једног члана, Срђана Томића, доскорашњег функционера Српске напредне странке“, рекла јe члан Председничког колегијума Вјерица Радета на конференцији за новинаре која је одржана у просторијама Општинског одбора СРС у Земуну.

Радета је нагласила да се последњих неколико месеци у Српску радикалну странку, свакодневно враћа велики број њених некадашњих чланова који су у заблуди отишли у Српску напредну странку. „Обманути политиком Томислава Николића и Александра Вучића, који свој лични интерес стављају изнад интереса државе и народа, на територији целе Србије, читави месни одбори, групе људи и појединци напуштају Напредну странку и поново се учлањују у Српску радикалну странку“, истакла је Радета.

Томић је рекао да се вратио у Српску радикалну странку разочаран Николићевом и Вучићевом политиком издаје националних интереса. Он је такође, истакао да на нивоу општине Земун у Напредној странци могу да дођу до изражаја само људи који су свој положај у овој странци платили, и то са око пет хиљада евра.

Томић је упозорио да данас у Србији нема веће срамоте него следити политику Николића и Вучића.