Очистимо Вождовац од корова

Захваљујући Српској радикалној странци, мини депонија у Јајинцима на простору између Здравствене станице и Месне Заједнице од данас више непостоји. У акцији под симболичним називом „Очистимо коров“ активисти Српске радикалне странке предвођени кандидатом за председника Градске општине Вождовац Марином Рагуш и председником градског одбора СРС-а Немањом Шаровићем, на поменутом простору посекли су шибље дугачко метар и уклонили отпад омогућивши деци да се несметано играју а њихови родитељи не страхују за њихово здравље.

„Показали смо да уколико неко жели да заступа интересе житеља Вождовца за то му нису потребна материјална средства већ пре свега добра воља и одговоран однос према грађанима“, истакла је Марина Рагуш.

Депонија у Јајинцима је само један од показатеља како се Општинска власт Вождовца предвођена Демократском странком, већ 13 година, бахато и неодговорно понаша према житељима једне од највећих општина у Београду. „Циљ нам је да општину очистимо од корова па и од оног политичког. Општина Вождовац обрасла у шибље, пуна депонија, криминала и корупције мора да постане прошлост. Грађани морају увек да буду на првом месту а управа поштена и одговорна. Доказаћемо да смо најбољи“, поручила је Марина Рагуш кандидат за председника Градске општине Вождовац.